Minőségi idő a Gyerekeinkkel

Mit is jelent ez? Amikor őszinte figyelemmel fordulunk oda hozzájuk, amikor megbeszéljük „az élet nagy dolgait”, amikor a játszás felhőtlen, és a közös együttlét tartalmas.

Ehhez nyújtanak segítséget Mesés családi foglalkoztatóim, amelyek hasznos, kreatív, komplex foglalkoztató csomagok, játékkal, mesével, színezővel…

Válassz foglalkoztató füzeteim közül, ha tartalmas, kreatív időtöltést szeretnél a gyermekeiddel!

Ha az “eltávolodás” jeleit észleled

Mi történt az oviban/suliban?

SEMMI!

Ismerős ez a válasz?

Sajnos egyre kevesebbet beszélgetünk gyermekeinkkel, és sokszor az is kimerül a mindennapok témáival: Mi volt ma az oviban/suliban? Mit kérsz vacsorára?

A sok teendő mellett nagyon nehéz minőségi időt töltenünk egymással, ill. gyermekeinkkel. Fáradtak vagyunk munka után, és még otthon is rengeteg a tennivaló.

Az odafordulás csodákra képes. Egy fél órás játék vagy mese megnyitja a gyermeket és alkalmat ad arra, hogy jobban megismerjük őt és akár önmagunkat is.

Mesés családi foglalkoztató füzet

A Mesés családi foglalkoztató egy 16 oldalas komplex mesés játékgyűjtemény, amiből egyaránt csemegézhet a 3 éves és a 10 éves is (és a gyermeklelkű felnőtt), sőt, minden játékos feladatot együtt is megcsinálhattok.
A lapok minőségének köszönhetően rajzolhattok rá filctollal, ceruzával, sőt akár vízfestékkel is!

A mesés foglalkoztató füzet segítségével igazi tartalommal töltheted fel az együtt töltött időt.  A közös alkotás élménye, a játékos feladatok, a mese, a nevetés, azok amik összehozzák a családot és ezekből a pillanatokból táplálkozik a Család és épülnek a közös emlékek.

Ez más, ez több mint a szokásos “kifestők”

Nézd meg bemutatkozó videómat

Varázsbab meseműhely

Szívügyem, hogy Magyarországon minél több szülő és gyermek megtapasztalhassa a közös mesés alkalmak és együttjátszás felszabadító örömét és értékét, hogy ezáltal együtt fejlődhessen önismeretük, érzelmi világuk és társas kapcsolataik. Azért dolgozom, hogy a mesefoglalkozásaimmal, összegyűjtött és kipróbált játék ötleteimmel minél több kisgyermekes szülőtársamnak segíthessek ebben.

A Mesés családi foglalkoztató többféle tevékenységet kínál a különböző korosztályoknak:

Mese
Forgathatjátok úgy, hogy csak a mesét olvassátok.

Színező
Színezzétek ki az egész füzetet kedvetek szerint!

Böngésző
Minden mesés színező oldalon elrejtettünk tíz nyári játékot.

Közös alkotás
Ebben a foglalkoztató füzetben erre is kaptok ötleteket. Ha elkészültetek a közös alkotással, fotózzátok le, és ragasszátok be a füzetbe!

Társasjáték
A mese első képén, ha jól megfigyelitek, elbújt egy társasjáték. A játékszabályt megtaláljátok az 1. játék oldalán.

Játékos feladatok
Az érzelmekkel és a színekkel ismerkedhettek.

Mit kell tudni a Mesés családi foglalkoztató füzetről?

Terjedelem
16 oldal, komplex mesés játékgyűjtemény

Kiknek ajánljuk?
Elsődlegesen 3 és 10 éves korosztálynak valamint szüleiknek

Mivel festhető?
Filctollal, ceruzával, sőt akár vízfestékkel is

Hogyan jut el hozzád?
Rendelés és a vételár utalása után futárral tudom küldeni vagy előre egyeztetett időpontban Pécelen átvehető.

Mennyibe kerül?
A Mesés Családi Foglalkoztató füzet 2990 Ft+ szállítási költség, de tekintsd meg HÚSVÉTI AKCIÓS ajánlatomat. ITT

Mennyi idő alatt ér oda?
Megrendelést követően 2-3 munkanap alatt nálad van a füzet.

Mesés családi foglalkoztató

Játék az érzelmekkel

Hogyan használjátok

Béka Réka...

Mesekönyv és játékgyűjtemény

Foglalkoztató füzet 

A mesés családi foglalkoztató használható mesekönyvként, amelynek minden oldala kiszínezhető, kifesthető, valamint játékgyűjteményként, amely különböző típusú játékos feladatokat tartalmaz, mint például a társasjáték, az eldugott tárgyak felkutatása, az alkotás, finomság készítése, az érzelmeinkkel, a színekkel kapcsolatos játékok és még sok más, ami hozzásegítheti a családot egy jó mókához vagy beszélgetéshez.

Foglalkoztató füzetemet rendelheted ALAP és EXTRA verzióban is. Az EXTRA verzió rendelése esetén egy tündéri, kézzel készített egyedi ujjbáb készletet is küldök, amellyel el is játszhatjátok a foglalkoztatóban található történeteket.

Alap csomag

Extra csomag

Mi történik a rendelési űrlap elküldése után?

Ha szeretnéd Mesés családi foglalkoztató füzetemet, töltsd ki az űrlapot és a “Kérem” gombbal küld el nekem.

Kapni fogsz egy visszaigazoló emailt, amiben minden részletet elküldök. (Kérlek nézd meg a “kéretlen” vagy “spam” mappáidat is)

A visszaigazoló email tartalmazza a bankszámlaszámot, ahová ha elutalod a vételárat azonnal küldöm a füzetet.

A foglalkoztató füzetet rendelheted ALAP és EXTRA verzióban is.

Amennyiben az EXTRA verzió mellett döntesz, a foglalkoztató füzet mellett küldök egy egyedileg készített kézműves ujjbáb készletet, amellyel el is játszhatjátok a foglalkoztatóban található történeteket.

Ha kéred online foglalkoztató verziót is, a megadott email címedre a vételár utalását követően azt is küldöm.

Ha bármilyen kérdésed felmerül a rendelési folyamat során, természetesen elérsz a varazsbabmese@gmail.com email címemen és nagyon rövid határidővel válaszolok.

Bónuszok

A családi foglalkoztató füzet mellé ajándékokat is küldök Neked.

Valóban azt szeretném, hogy igazi élmény legyen a Gyerekekkel együtt töltött időd, így alábbi hasznos és értékes bónuszokat küldöm el, ha megrendeled foglalkoztató füzetemet:

Bónusz1: Ujjbáb sablon elkészítési útmutatóval .

Bónusz2: 10% kuponkedvezmény a Kreativpartner Kreatív Hobby webáruházban.

Bónusz3: Néhány kiegészítő a társasjátékhoz, amivel még élvezetesebb lesz a játék. Valamint egy kis meglepit is találsz majd a dobozban. 🙂

Bónusz1

Ha megrendeled most mesés foglalkoztató füzetemet, elküldök ajándékba egy tündéri ujjbáb sablont elkészítési útmutatóval. Az ujjbáb közösen is elkészíthető a Gyerekekkel és használható a foglalkoztató füzet játékaihoz.

Bónusz2

Második ajándékom a foglalkoztató füzethez egy 10%-os kedvezmény kupon, melyet a Kreativpartner Kreatív Hobby webáruházban válthatsz be. Ezzel a kuponnal kedvezményesen szerezhetsz be a foglalkoztató füzethez színes ceruzákat, filctollakat, kreatív hobby alapanyagokat.

Bónusz3

Harmadik ajándékom meglepetés. A foglalkoztató füzethez mellékelek néhány olyan kiegészítőt, amivel még élvezetesebb lesz a játék, és még kis “meglepit” is találsz majd a dobozban.

Mennyibe kerül?

A Mesés családi foglalkoztatót most egyedi akciós áron szerezheted be Húsvétig.

A füzet nem tömeggyártásban készült. Egyedi kézimunka, különleges rajzok és saját, tapasztalati ötletekből építkező játékok inspirálták.

Kívánom, hogy Húsvétkor a sok elektronikus játék és „kütyü” mellett, minél több családnál kapjon központi szerepet az értékesen eltöltött közös idő. Illetve a mostani rendkívüli helyzetben is jól jön egy kis segítség az otthon töltött napokhoz. Ehhez szeretnék én is hozzájárulni a Mesés családi foglalkoztatóimmal, amelyet most kedvezményes áron, ajándék bónuszokkal tudok eljuttatni Hozzátok.

Eredeti ár: 2.990 Ft

Bónusz1 ár: 990 Ft

Bónusz2 ár 500 Ft

Bónusz3 ár: 500 Ft

Összesen: 5.980 Ft

Akciós Húsvéti ár: 2.490 Ft + szállítási költség

Extra csomag és letölthető verzió

Szeretnék lehetőséget adni a közös mesélésre, ezért szeretettel ajánlom a Varázsbab meseműhely filcből készült egyedi ujjbáb készletét, amellyel újra és újra elmesélhetitek a foglalkoztatóban található meséket.
Az EXTRA verzió rendelése esetén egy tündéri, kézzel készített egyedi ujjbáb készletet is küldök, amellyel el is játszhatjátok a foglalkoztatóban található történeteket.
Az akciós családi foglalkoztató füzetet rendelheted tehát alap csomagban és extra csomagban is. 
Mindkét csomag mellé kérheted továbbá a letölthető online verziót is, amely nagyon praktikus, ha szeretnéd többször is felhasználni az összes színezhető meseoldalt.

Szerezd be most akciós áron foglalkoztató füzetemet rendkívüli kedvezménnyel.

Korlátozott darabszám

A Mesés foglalkoztató füzet korlátozott számban készült és a kedvezményes árat csak korlátozott ideig tudom biztosítani.

Akciós áron április 6.-ig tudod beszerezni.

Rendeld meg most kiemelt kedvezménnyel és legyen az idei családi Húsvét egy kicsit több, egy kicsit érdekesebb, egy kicsit tartalmasabb…

Akciós áron rendelhető még eddig:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Garancia

Olyan sok családnak tetszett már Foglalkoztató füzetem, hogy teljesen biztos vagyok benne, Neked is elnyeri tetszésedet.

Azt azonban semmiképp nem szeretném, hogy csalódjál, ezért visszavásárlási garanciát nyújtok hozzá.

Ha a rendeléstől számított 30 napon belül sérülésmentesen visszaküldöd, visszautalom a vételárat. 

Ha pedig jelzed esetleges visszaküldési döntésedet azt már csak nagyon megköszönöm, ha tájékoztatsz miért döntöttél így.

Gyakran ismételt kérdések

Mi ez a "Mesés családi foglalkoztató"?

Egyszerre mesekönyv és játékgyűjtemény, amivel a család értékes időt tölthet el együtt.

Milyen korosztálynak ajánlott a foglalkoztató füzet?

Az egész család számára ajánlott, 3 éves kortól a dédszülőkig, aki szereti a meséket, szeret játszani és alkotni. Elsősorban azonban az óvodás és kisiskolás korosztálynak.

Milyen játékos feladatok vannak a foglalkoztató füzetben?

Forgathatjátok úgy, hogy csak a mesét olvassátok, vagy használhatjátok csak a játékgyűjteményt.

Találtok benne egy kedves mesét egy elégedetlen kisbékáról, aki más akart lenni, mint ami, a komplex játékgyűjteményben pedig elrejtett tárgyakat kereshettek minden mesés oldalon, társasjátékkal játszhattok, amit magatok színezhettek ki, kreatív ötleteket kaptok, játszhattok az érzelmekkel, a színekkel, és még egy finom italreceptet is kipróbálhattok együtt.

Mit jelent, hogy komplex?

A mesés családi foglalkoztató használható mesekönyvként, amelynek minden oldala kiszínezhető, valamint játékgyűjteményként, amely különböző típusú játékos feladatokat tartalmaz, mint például az eldugott tárgyak felkutatása, a társasjáték, az alkotás, finomság készítése, játék az érzelmeinkkel, a színekkel, és sok más, ami hozzásegítheti a családot egy jó mókához vagy beszélgetéshez.

Mivel színezhető?

A mesés oldalak között vannak egyszerűek és részletesek is, így kisebb és nagyobb gyermekek, ill. felnőttek is kedvükre színesíthetik azokat ceruzával, zsírkrétával, filctollal vagy akár vízfestékkel.

Varázsbab foglalkoztató füzet

A legfontosabb személyek ajánlásával

Varázsbab hírlevél

Ha szeretnél meséket, mondókákat, kreatív fejlesztő ötleteket kapni tőlem, iratkozz fel hírlevelemre és rendszeresen küldök hasznos tartalmakat valamint értesítelek újdonságaimról, akcióimról.

Bognár-Burik Bea

foglalkozásvezető

email:

varazsbabmese@gmail.com

facebook:

Varázsbab meseműhely