Minőségi idő a Gyerekeinkkel

Mit is jelent ez? Amikor őszinte figyelemmel fordulunk oda hozzájuk, amikor megbeszéljük „az élet nagy dolgait”, amikor a játszás felhőtlen, és a közös együttlét tartalmas.

Ehhez nyújtanak segítséget Mesés családi foglalkoztatóim, amelyek hasznos, kreatív, komplex foglalkoztató csomagok, játékkal, mesével, színezővel…

Válassz foglalkoztató füzeteim közül, ha tartalmas, kreatív időtöltést szeretnél a gyermekeiddel!

Válassz foglalkoztató füzeteim közül

Mesés családi foglalkoztató füzetek

A mesés családi foglalkoztatók egyediségét az adja, hogy egyszerre mesék és játékgyűjtemények, amikkel együtt játszhat a család, a 3 évestől a dédszülőkig. Minden mesés oldal egyben színező is, és mindhez kapcsolódik játék. 

Forgathatjátok úgy, hogy csak a mesét olvassátok, vagy használhatjátok csak a játékgyűjteményt.

A játékgyűjteményekben elrejtett tárgyakat kereshettek minden mesés oldalon, társasjátékkal játszhattok, amit magatok színezhettek ki, kreatív ötleteket kaptok, játszhattok az érzelmekkel, a termésekkel, és további hasznos, kreatív játékokat játszhattok.

Jó móka és szórakozás minden korosztálynak!

Ezek mások, mint a szokásos “kifestők”

Nézd meg bemutatkozó videómat

Varázsbab meseműhely

Szívügyem, hogy Magyarországon minél több szülő és gyermek megtapasztalhassa a közös mesés alkalmak és együttjátszás felszabadító örömét és értékét, hogy ezáltal együtt fejlődhessen önismeretük, érzelmi világuk és társas kapcsolataik. Azért dolgozom, hogy a mesefoglalkozásaimmal, összegyűjtött és kipróbált játék ötleteimmel minél több kisgyermekes szülőtársamnak segíthessek ebben.

Mivel színezhető?

Az őszi-téli témájú mesés oldalak között vannak egyszerűek és részletesek is, így kisebb és nagyobb gyermekek, ill. felnőttek is kedvükre színesíthetik azokat ceruzával, zsírkrétával, filctollal vagy akár vízfestékkel.

Varázsbab foglalkoztató füzetek

A legfontosabb személyek ajánlásával

Varázsbab hírlevél

Ha szeretnél meséket, mondókákat, kreatív fejlesztő ötleteket kapni tőlem, iratkozz fel hírlevelemre és rendszeresen küldök hasznos tartalmakat valamint értesítelek újdonságaimról, akcióimról.

Bognár-Burik Bea

foglalkozásvezető

email:

varazsbabmese@gmail.com

facebook:

Varázsbab meseműhely