Minőségi idő a Gyerekeinkkel

Mit is jelent ez? Amikor őszinte figyelemmel fordulunk oda hozzájuk, amikor megbeszéljük „az élet nagy dolgait”, amikor a játszás felhőtlen, és a közös együttlét tartalmas.

Ehhez nyújtanak segítséget Mesés családi foglalkoztatóim, amelyek hasznos, kreatív, komplex foglalkoztató csomagok, játékkal, mesével, színezővel…

Válassz foglalkoztató füzeteim közül, ha tartalmas, kreatív időtöltést szeretnél a gyermekeiddel!

Ha az “eltávolodás” jeleit észleled

Mi történt az oviban/suliban?

SEMMI!

Ismerős ez a válasz?

Sajnos egyre kevesebbet beszélgetünk gyermekeinkkel, és sokszor az is kimerül a mindennapok témáival: Mi volt ma az oviban/suliban? Mit kérsz vacsorára?

A sok teendő mellett nagyon nehéz minőségi időt töltenünk egymással, ill. gyermekeinkkel. Fáradtak vagyunk munka után, és még otthon is rengeteg a tennivaló.

Az odafordulás csodákra képes. Egy fél órás játék vagy mese megnyitja a gyermeket és alkalmat ad arra, hogy jobban megismerjük őt és akár önmagunkat is.

Mesés családi foglalkoztató füzet

A mesés családi foglalkoztató egyediségét az adja, hogy egyszerre mese és játékgyűjtemény, amivel együtt játszhat a család, a 3 évestől a dédszülőkig. Minden mesés oldal egyben színező is, és mindhez kapcsolódik játék. Összesen 24 játékot tartalmaz a foglalkoztató, amit akár többször is eljátszhattok!

Forgathatjátok úgy, hogy csak a mesét olvassátok, vagy használhatjátok csak a játékgyűjteményt.

Az őszi-téli témájú foglalkoztatóban egy verses mesét olvashattok a pelyhes szárnyú Kismadárról, aki nem tudott elrepülni télire, mert gyenge volt a szárnya. Hogy mi lesz vele a hideg időben, egyedül, amikor már a barátai mind téli álmot alszanak, megtudhatjátok a meséből.

A játékgyűjtemény komplex, elrejtett tárgyakat kereshettek minden mesés oldalon, társasjátékkal játszhattok, amit magatok színezhettek ki, kreatív ötleteket kaptok, játszhattok az érzelmekkel, a termésekkel, és még egy receptet is kipróbálhattok együtt.

Jó móka és szórakozás minden korosztálynak!

Ez más, ez több mint a szokásos “kifestők”

Nézd meg bemutatkozó videómat

Varázsbab meseműhely

Szívügyem, hogy Magyarországon minél több szülő és gyermek megtapasztalhassa a közös mesés alkalmak és együttjátszás felszabadító örömét és értékét, hogy ezáltal együtt fejlődhessen önismeretük, érzelmi világuk és társas kapcsolataik. Azért dolgozom, hogy a mesefoglalkozásaimmal, összegyűjtött és kipróbált játék ötleteimmel minél több kisgyermekes szülőtársamnak segíthessek ebben.

A Mesés családi foglalkoztató többféle tevékenységet kínál a különböző korosztályoknak:

Mese

Forgathatjátok úgy, hogy csak a mesét olvassátok.

Színező

Színezzétek ki az egész füzetet kedvetek szerint akár ceruzával, filctollal vagy vízfestékkel!

Böngésző

Minden mesés színező oldalon elrejtettünk hét őszhöz vagy télhez kapcsolódó tárgyat. És Bab Lenkét is, aki segít eligazodni az elejétől a végéig, és jó ötletekkel is ellát.

Közös alkotás

Ebben a foglalkoztató füzetben erre is kaptok ötleteket. Ha elkészültetek a közös alkotással, tegyétek ki jól látható helyre, hogy az egész család gyönyörködhessen benne!

Társasjáték

Az egyik mesés oldalon elbújt egy társasjáték, amit Ti magatok színezhettek ki, és bármikor újra és újra játszhattok.

Játékos feladatok

Ismerkedhettek az érzelmekkel, a környezetünkkel, a téli ruházattal. Néhány játék segít önmagatok és egymás jobb megismerésében is.

Mit kell tudni a Mesés családi foglalkoztató füzetről?

Terjedelem
26 oldal, komplex mesés játékgyűjtemény

Kiknek ajánljuk?
Elsődlegesen 3 és 10 éves korosztálynak valamint szüleiknek

Mivel festhető?
Filctollal, ceruzával, sőt akár vízfestékkel is

Hogyan jut el hozzád?
Rendelés és a vételár utalása után postai úton küldöm a foglalkoztató füzetet

Mennyibe kerül?
A Mesés Családi Foglalkoztató füzet 2.990 Ft + szállítási költség, de most tekintsd meg karácsonyi akciós ajánlatomat. ITT

Mennyi idő alatt ér oda?
Megrendelést követően 2-3 munkanap alatt nálad van a füzet.

Mesés családi foglalkoztató

Játék az érzelmekkel

Játék a környezetünkről

Tanuljatok verset

Mesekönyv és játékgyűjtemény

Foglalkoztató füzet 

A mesés családi foglalkoztató használható mesekönyvként, amelynek minden oldala kiszínezhető, valamint játékgyűjteményként, amely különböző típusú játékos feladatokat tartalmaz, mint például az eldugott tárgyak felkutatása, az alkotás, a süti készítés, a társasjáték, az érzelmeinkkel, környezetünkkel kapcsolatos játékok és még sok más, ami hozzásegítheti a családot egy jó mókához vagy beszélgetéshez.

Foglalkoztató füzetemet rendelheted ALAP és EXTRA verzióban is. Az EXTRA verzió rendelése esetén egy tündéri, kézzel készített egyedi ujjbáb készletet is küldök, amellyel el is játszhatjátok a foglalkoztatóban található történeteket.

Alap csomag

Extra csomag

Mi történik a rendelési űrlap elküldése után?

Ha szeretnéd Mesés családi foglalkoztató füzetemet, töltsd ki az űrlapot és a “Kérem” gombbal küld el nekem.

Kapni fogsz egy visszaigazoló emailt, amiben minden részletet elküldök. (Kérlek nézd meg a “kéretlen” vagy “spam” mappáidat is)

A visszaigazoló email tartalmazza a bankszámlaszámot, ahová ha elutalod a vételárat azonnal küldöm a füzetet.

A foglalkoztató füzetet rendelheted ALAP és EXTRA verzióban is.

Amennyiben az EXTRA verzió mellett döntesz, a foglalkoztató füzet mellett küldök egy egyedileg készített kézműves ujjbáb készletet, amellyel el is játszhatjátok a foglalkoztatóban található történeteket.

Ha kéred online foglalkoztató verziót is, a megadott email címedre a vételár utalását követően azt is küldöm.

Ha bármilyen kérdésed felmerül a rendelési folyamat során, természetesen elérsz a varazsbabmese@gmail.com email címemen és nagyon rövid határidővel válaszolok.

Bónuszok

A családi foglalkoztató füzet mellé ajándékokat is küldök Neked.

Valóban azt szeretném, hogy igazi élmény legyen a Gyerekekkel együtt töltött időd, így alábbi hasznos és értékes bónuszokat küldöm el, ha megrendeled foglalkoztató füzetemet:

Bónusz1: Ujjbáb sablon elkészítési útmutatóval .

Bónusz2: 10% kuponkedvezmény a Kreativpartner Kreatív Hobby webáruházban.

Bónusz3: Meglepetés kiegészítők a társasjátékhoz.

Bónusz1

Ha megrendeled most karácsonyi mesés foglalkoztató füzetemet, elküldök ajándékba egy tündéri ujjbáb sablont elkészítési útmutatóval. Az ujjbáb közösen is elkészíthető a Gyerekekkel és használható a foglalkoztató füzet játékaihoz.

Bónusz2

Második ajándékom a foglalkoztató füzethez egy 10%-os kedvezmény kupon, melyet a Kreativpartner Kreatív Hobby webáruházban válthatsz be. Ezzel a kuponnal kedvezményesen szerezhetsz be a foglalkoztató füzethez színes ceruzákat, filctollakat, kreatív hobby alapanyagokat.

Bónusz3

Harmadik ajándékom meglepetés. A foglalkoztató füzethez mellékelek néhány olyan kiegészítőt, amivel még élvezetesebb lesz a játék. Küldök kis bábocskákat és korongokat a társasokhoz, és kis “meglepit” is találsz majd a dobozban.

Mennyibe kerül?

A Mesés családi foglalkoztatót most egyedi akciós áron szerezheted be Karácsonyig.

A füzet nem tömeggyártásban készült. Egyedi kézimunka, különleges rajzok és saját, tapasztalati ötletekből építkező játékok inspirálták.

Kívánom, hogy Karácsonykor a sok elektronikus játék és „kütyü” mellett, minél több családnál kapjon központi szerepet az értékesen eltöltött közös idő. Ehhez szeretnék én is hozzájárulni a

Mesés családi foglalkoztatóimmal, amelyet most kedvezményes áron, ajándék bónuszokkal tudok eljuttatni Hozzátok.

Eredeti ár: 2.990 Ft

Bónusz1 ár: 990 Ft

Bónusz2 ár 500 Ft

Bónusz3 ár: 500 Ft

Összesen: 4.980 Ft

Akciós karácsonyi ár: 2.790 Ft + szállítási költség

Extra csomag és letölthető verzió

Szeretnék lehetőséget adni a közös mesélésre, ezért szeretettel ajánlom a Varázsbab meseműhely filcből készült egyedi ujjbáb készletét, amellyel újra és újra elmesélhetitek a foglalkoztatóban található mesét a pelyhes szárnyú Kismadárról, aki nem tudott repülni.
Az ujjbáb készlet tartalma:
2db színes madárka, 1db sün, 1db mókus, 2db falevél és egy egyedi, ötletes tároló, ami madáretetőként is szolgálhat.
Az akciós családi foglalkoztató füzetet rendelheted tehát alap csomagban és extra csomagban is. Az extra csomag rendelése esetén a foglalkoztató mellé a tündéri ujjbáb készletet is mellékelem.
Mindkét csomag mellé kérheted továbbá a letölthető online verziót is, amely nagyon praktikus, ha szeretnéd többször is felhasználni az összes színezhető meseoldalt.

Szerezd be most akciós áron foglalkoztató füzetemet rendkívüli kedvezménnyel.

Korlátozott darabszám

A Mesés foglalkoztató füzet korlátozott számban készült és a kedvezményes árat csak korlátozott ideig tudom biztosítani.

Akciós áron december 15.-ig tudod beszerezni.

Rendeld meg most kiemelt kedvezménnyel és legyen az idei családi Karácsony egy kicsit több, egy kicsit érdekesebb, egy kicsit tartalmasabb…

Akciós áron rendelhető még eddig:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Garancia

Olyan sok családnak tetszett már Foglalkoztató füzetem, hogy teljesen biztos vagyok benne, Neked is elnyeri tetszésedet.

Azt azonban semmiképp nem szeretném, hogy csalódjál, ezért visszavásárlási garanciát nyújtok hozzá.

Ha a rendeléstől számított 30 napon belül sérülésmentesen visszaküldöd, visszautalom a vételárat. 

Ha pedig jelzed esetleges visszaküldési döntésedet azt már csak nagyon megköszönöm, ha tájékoztatsz miért döntöttél így.

Mivel színezhető?

Az őszi-téli témájú mesés oldalak között vannak egyszerűek és részletesek is, így kisebb és nagyobb gyermekek, ill. felnőttek is kedvükre színesíthetik azokat ceruzával, zsírkrétával, filctollal vagy akár vízfestékkel.

Varázsbab foglalkoztató füzet

A legfontosabb személyek ajánlásával

Varázsbab hírlevél

Ha szeretnél meséket, mondókákat, kreatív fejlesztő ötleteket kapni tőlem, iratkozz fel hírlevelemre és rendszeresen küldök hasznos tartalmakat valamint értesítelek újdonságaimról, akcióimról.

Bognár-Burik Bea

foglalkozásvezető

email:

varazsbabmese@gmail.com

facebook:

Varázsbab meseműhely