Rólam

Bognár-Burik Bea vagyok, édesanya, pedagógus és meseterapeuta, aki fontosnak tartja, hogy szülő és gyermeke között rendszeres legyen a közösen megélt minőségi idő, amivel kapcsolatuk mélyülhet, jobban megismerhetik egymást és talán önmagukat is.

Anyukaként nap mint nap tapasztalom, hogy a sok teendő mellett milyen nehéz nyugodtan leülni a gyermekeimmel játszani vagy beszélgetni, amikor csak rájuk tudok figyelni. Egy mese vagy játék ebben sokat segíthet, hiszen egymásra hangol és elindíthat egy közös mókát vagy egy jó beszélgetést.

A mesés családi foglalkoztatóimmal, játékötleteimmel, valamint a családoknak, ill. gyermekeknek összeállított csoportos mesefoglalkozásaimmal szeretnék segíteni abban, hogy minél több értékes időt tölthessenek együtt a családok.

Nézd meg bemutatkozó videómat

Több típusú mesefoglalkozásom és foglalkoztató füzetem közül is választhatsz.

 • Alkotó műhely céges családi rendezvényen.
  Cégek családi rendezvényein egyszerű megoldásokkal készíthetnek velünk mutatós alkotásokat a gyermekek és szüleik.
 • Interaktív mesefoglalkozás óvodás és kisiskolás csoportoknak.
  60 perces interaktív mesefoglalkozás drámajátékokkal, képzelet nyitogató játékokkal, interaktív asztali bábos mesejátékkal vagy papírszínház mesével, dalokkal, mondókákkal, alkotással.
 • Családi mesedélelőtt.
  Mesefoglalkozás kisgyermekes családoknak dramatikus, képzelet nyitogató játékokkal, interaktív asztali bábos mesejátékkal vagy papírszínház mesével, dalokkal, mondókákkal, közös alkotással.
 • Fejlesztő  mesefoglalkozások.
  Fejlesztő mesefoglalkozások 6-10 éveseknek az alkotó-fejlesztő meseterápia és a drámapedagógia  módszerével.
 • Mesés családi foglalkoztató füzetek.
  Egyszerre mesekönyvek és játékgyűjtemények, amivel a család értékes időt tölthet el együtt.

Mivel színezhető?

Az őszi-téli témájú mesés oldalak között vannak egyszerűek és részletesek is, így kisebb és nagyobb gyermekek, ill. felnőttek is kedvükre színesíthetik azokat ceruzával, zsírkrétával, filctollal vagy akár vízfestékkel.

Varázsbab Meseműhely

A legfontosabb személyek ajánlásával

Bognár-Burik Bea

foglalkozásvezető

email:

varazsbabmese@gmail.com

facebook:

Varázsbab meseműhely